De sterrennacht door V. van Gogh

 12,50

ECOZZ shopping bags zijn voorzien van een ritssluiting, en zijn gemaakt van 100% gerecyclede PET flessen. Opgevouwen zijn zeer klein (3cm x 7cm x11 cm) en kan 20 kg dragen.

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Het schilderij Sterrennacht is een van de beroemdste schilderijen van Vincent Van Gogh en de meest bekende monument van de westerse beschaving. Dit meesterwerk op tassen ecoza worden niet alleen kunstliefhebbers blij.

In de nasleep van de 23 december 1888 van de geestelijke inzinking die resulteerde in de zelfverminking van zijn linkeroor, Van Gogh zich vrijwillig toegelaten tot de SaintPaul-de-Mausole gekkenhuis op 8 mei 1889Gedurende het jaar Van Gogh verbleef in het asiel, de zware productie van schilderijen die hij in Arles was begonnen voortgezet. Tijdens deze periode produceerde hij een aantal van de bekendste werken van zijn carrière, met inbegrip van het Starry Night.

Schilderen schildert het uitzicht vanuit het oosten gerichte raam van zijn asiel kamer, net voor zonsopgang, met de toevoeging van een geïdealiseerde dorp. Het is in de permanente collectie van het Museum of Modern Art in New York sinds 1941.

Het wordt beschouwd als een van de mooiste werken van Van Gogh, en één van de meest erkende monumenten in de geschiedenis van de westerse cultuur