[vc_row inner_container=”true” no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”2/3″]

Over ons

Mijn naam is Isabella Kaizer en ik ben sinds 2013 de eigenaresse van de winkel House of Vermeer. Mijn ouders zijn de winkel begonnen in 1973 als Delft Blue Pottery, iets later heeft mijn vader het veranderd in Royal Delft Blue Shop en sinds maart 2014 heb ik de naam veranderd in House of Vermeer, omdat de winkel “Huis Mechelen” een uniek pand is die deze naam toekomt.

Huis Mechelen is het huis waar Johannes Vermeer jaren lang heeft gewoond. In onze winkel verkopen wij het echte handgeschilderd aardewerk zoals van de Porceleyne Fles maar ook van kleinen fabrieken als Royal Goedewaagen, Montagne en de Blauwe Tulp.

Ook verkopen wij leuke Hollandse gadgets zoals Cow Parade en My-Gifts kerstballen, maar ook Barcino. Tevens maken wij zelf veel sieraden onder ons eigen label “DelftBluebeads”, wij ontwerpen en maken onze sieraden al sinds 2009.

Ook kunnen wij voor relatiegeschenken zorgen, maar als u iets persoonlijks wilt kan dat ook, u kunt ons altijd bellen of mailen voor vragen.

[/vc_column][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/3″]

House of Vermeer winkel

[/vc_column][/vc_row]